5657757571_d24cd75a70_bMange sliter med lite overskudd i hverdagen. Etter en lang arbeidsdag, venter forpliktelser i hjemmet, og når man endelig kan sette seg ned, har man ikke flere krefter og man sovner. En liten lur er alltid kjekt, men resten av kvelden er man i en tilstand mellom våken og i dyp søvn. Alt virker som et ork, og før man legger seg får man akkurat kjefta på sønnen som sitter og spiller pc-spill hele dagen. Tiden er inne for endringer.

Mange ting man ønsker å gjøre

Det er mange ting man skulle ønske man fikk gjort mer av. Både å få sjøsatt båten til sommeren, nøstet opp i alle snørene, ryddet i hagen, begynt på det store puslespillet man fikk i julegave for 3 år siden, satt opp radioen igjen for å kommunisere med likesinnede verden over, eller rett og slett trene. For med trening får man ekstra energi til å klare seg gjennom dagen.

-Og langt inne i garasjen står jo den gamle sykkelen. Det å ta seg noen lange sykkelturer i helgene kan være kjekt. Ikke bare for den fysiske helsen, men også for selvbildet, og den psykiske formen. Det gjelder nå bare å trå over den berømte dørstokkmila.

En omvendelse til det bedre

Endelig er formen på oppadgående kurve, for hver helg som går er man ute på en bedre sykkeltur med gode venner. Det var tungt i starten, men etter hvert går det bedre og bedre. I tillegg til den ukentlige sykkelturen, får man seg noen timer styrketrening hver uke. For med ekstra styrke i bein og armer, har man igjen fått tilbake den ungdommelige gnisten som man hadde før. Så kan man bidra både i hus og hjem, hjelpe til med lekser og matlaging, og i tillegg føle seg hundre prosent bedre. Endelig får man overskudd til å ta opp igjen hobbyen sin.