Mange elsker sying 

En veldig vanlig hobby for mange er sying. Sying er såpass populært, fordi man har friheten til å bestemme selv akkurat hva man skal sy og man kan gjøre det i sin egen rekkefølge og etter sitt eget tidsskjema. Det eneste man trenger for å sy, er en symaskin, materiale, og kreativitet. Man kan enten lese på nettet eller i blader og bøker, for å finne inspirasjon til hva man kan sy, eller så kan man skape egne mønstre og oppskrifter.

Det finnes flere butikker, hvor man kan kjøpe utallige stoffer, sytråder, knapper, og masse annet som man både trenger for å sy. Alt man finner i en slik butikk er ikke alltid like nødvendig, men kan være veldig fint å pynte opp det man syr med. Man kan også ta kurs for enten å lære seg det grunnleggende når det kommer til sying, eller mer avanserte metoder for å sy.

Det handler om å sy det man liker

9185-FX-6-0-12-6-0-0Der er uendelige muligheter når det kommer til hva man skal sy. Man kan sy alt fra klær til både barn og voksne, til bruksgjenstander som vesker og lommebøker. Det er vanlig å starte enkelt, men man kan som oftest sy det aller meste, men det som gjelder er at man burde være kreativ og tenke nytt og annerledes. Man kan sy både små og store ting, som en koppvarmer og en dyne.

Det som gjelder er at man velger å sy noe, man vet man kan klare å sy, altså noe som er på den vanskelighetsgraden man kan klare. Dersom man velger «riktig» vil man sitte igjen med et produkt som man har skapt med sine egne hender, og man vil få en mestringsfølelse uten like. Hvis man derimot velger noe som er for vanskelig, vil man ende opp skuffet fordi man ikke har klart å gjennomføre prosjektet sitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *